Srebrna krema – prednosti za zdravlje, cena i iskustva

Srebrna krema jeste jedno od najinovativnijih otkrića u kozmetologiji koje nam pruža adekvatnu zaštitu od kakvih štetnih spoljašnjih uticaja, ali može delovati i u ublažavanju simptoma koji se ispoljavaju na koži a nastali su kao posledica kakvog poremećaja organizma usled bolesti.

Šta je srebrna krema?

Radi se zapravo o kremi koja ima antibiotičko dejstvo. Zahvaljujući molekulima srebra koje sadrži i koji su čistoće 99,999 u vodenoj fazi, ona ispoljava svoj široki spektar dejstva, pre svega u vidu smirivanja upalnih procesa. Tu njeno dejstvo dolazi do potpunog izražaja.

Međutim, ne sme se zaboraviti i da ova krema svojim dejstvom najpre štiti kožu od spoljašnjih negativnih uticaja mikroorganizama, a isto tako daje joj i lepši, vitalniji zdraviji i svežiji izgled.

Dejstvo srebrne kreme – upotreba na koži

srebrna-krema-prednosti-za-zdravlje-cena-i-iskustva

Tako, ova krema uspešno regeneriše „oštećene“ predele vaše kože. Stoga, delotvorna je kod groznice, tj herpesa, za umirenje, zatim za smanjene i umirenje lišajnih procesa, kao i za ekcem, za psorijazu ali i za bol i peckanje u anorektalnoj regiji kod hemoroida.

Ova krema je pre svega namenjena upotrebi na koži, dakle spoljašnjoj upotrebi, i neke od njenih osnovnih karakteristika su da :

– oštećena koža biva regenerisana, vitalnija i zdravija
– uklanja svrab i crvenilo nakon ujeda pauka ili komarca
– regeneriše kožu na mestu groznice i herpesa
– pomaže kod čireva, poderotina na koži
– umanjuje lišajeve i ekcematozne predele
– idealna je za negu usana
– za kosmati deo glave se može koristiti da umiri seboreju i crvene pečate temena
– može se koristiti i za akne odnosno idealna je i za lice kao dnevna i noćna nega

Upotreba srebrne kreme na sluzokoži

Iako je za početak veoma bitno znati da se ova krema primenjuje prevashodno na koži, isto tako se ona vremenom razvila tj njen spektar dejstva proširen je i na sluzokožu. Tako, ova krema je idealna pre svega kako smo i pomenuli za anorektalnu regiju, tj za ublažavanje simptoma svraba, vlaženja i crvenila koje nam donose problemi sa hemoroidima.

Nadalje, krema se može koristiti i za terapiju gljivičnih oboljenja usne duplje, ali isto tako i genitalne regije kod muškaraca i žena, gde se nanosi na sluznicu.

Oko je jedan od najosetljivijih ljudskih organa, ako ne i najosetljiviji, pa stoga srebrna krema jeste delotvorna i sme se koristiti i na oko, kod crvenila i svraba očnih kapaka. To bi zasigurno mogao biti jedan od dokaza da je ona potpuno bezbedna i bezazlena za upotrebu.

Takođe, i dozvola da se ova krema upotrebljava kod beba i male dece, ukazuje na njenu stopostotnu bezbednost. Kod osetljive kože beba i dece, kod ojeda od pelena, kod iritacija i svraba, ova krema će sve simptome otkloniti veoma brzo, čak za 10 do 20 min.

Upotreba srebrne kreme i njeno čuvanje

Srebrna krema se čuva na sobnoj temperaturi. Njenom upotrebom neće se javiti nikakve nus pojave i štetni efekti. Upotrebljava se utrljavanjem na kožu, zdravu, ili na regije zahvaćene promenom, kružnim pokretima. Koža bi trebalo da je čista i suva.

Redovnom upotrebom ove kreme koža postaje mekša, zdravija i svežija. Krema sa koloidnim srebrom je idealna za svakodnevnu primenu i odgovara svim tipovima kože. Vremenom, ten će postati ujednačen, perutanja, crvenila i drugih nepravilnosti neće biti. Isto tako, ona će sprečiti nastanak novih nepravilnosti.

Dokazano blagotvorno dejsvo

upotreba-srebrne-kreme-i-cena

Još su stari Egipćani upotrebljavali srebro da se zaštite od gljivica koje su napadale njihove ambare. Feničani su koristili srebrne boce i posude za vino u kojima su ga prenosili, dok su u Americi u mleko ubacivali srebrne novčiće da ne dođe do vrenja. Crkve koriste srebrni pribor prilikom pričesta te se nikada tako nije pojavila infekcija niti zaraza, a u Nemačkoj su novorođenim bebama kapali srebrna jedinjenja u oči da spreče nastanak infekcije.

Danas, krema na bazi srebra dobitnik je brojnih priznanja i sertifikata za svoju učinkovitost i pozitivne rezultate koje daje. Da bi se to postiglo, svakako je morala da prođe mnoge testove i kontrole, ali takođe o njenoj delotvornosti svedoče i milioni zadovoljnih korisnika.

Srebrna krema na tržištu i iskustva

Ova krema može se naći u prodaji za oko 1400 din za 30 ml. Na tržištu postoji i Maxlab krema sa koloidnim srebrom, koja pored njega sadrži još i ulja avokada, kokosa, jojobe i badema. Cena ove kreme je oko 550 din. U njoj se nalazi oko 25mg koloidnog srebra po litru, te je tako antibiotičko dejstvo zasigurno obezbeđeno.Kreme su uglavnom bez mirisa (ako ne sadrže etarska ulja), veštačkih boja i parabena, dakle potpuno su prirodne i ne daju kontraindikacije.

Mnoštvo zadovoljnih korisnika hvali prirodan biljni miris melema za usne i kreme koju koriste za bebe, ali isto tako su veoma zadovoljni pozitivnim učinkovitim dejstvom preparata.

Prilikom upotrebe stavlja se veoma malo kreme, tako da je prilično isplativa, a kako kažu leči i herpes, i pomaže kod lišajeva i psorijaze u umanjenju promena na koži.

Takođe, iskustva pokazuju da i te kako pomaže kod opekotina, u cilju umanjenja plikova i ublažavanja bola i crvenila. Ojedi bilo koje vrste se povlače kao rukom odnešeni. Nadalje, spektar dejstva se takođe proširuje i na ispucale pete. Sve u svemu, krema je proglašena za pravo čudo i namenjena je za celu porodicu.

Kao i svugde, i ovde postoje „neverne Tome“ koje će svoj novac ipak uložiti u neki drugi proizvod za umanjenje tegoba na koži. Postoje i oni nezadovoljni načinom nanošenja, kojima je krema previše gusta, pa i oni koji smatraju da ne pomaže u terapiji pomenutih tegoba ili pak da ne vole da je koriste zbog neugodnog mirisa koji im ne prija.

Mišljenja su različita, a nama ostaje samo da probamo, ako ništa, makar kao dnevnu i noćnu svakodnevnu hidrataciju za našu zdravu kožu.

Za potpuno zdravlje vašeg organizma, možete kombinovati i upotrebu srebrne vode zajedno sa srebrnom kremom, te će i ona dati dodatnu hidrataciju i vitalnost vašoj koži. Može se koristiti svakodnevno u vidu oralnog rastvora ili raznih sprejeva, a smatra se da pozitivno deluje protiv čak 650 vrsta patogenih mikroorganizama. Može se koristiti kao prevencija ili kao dodatak terapiji kod svih gore pomenutih stanja gde će pomoći bržem saniranju tegoba.

Sponzorisano: